HTML

Rácsodálkozni a világra

Friss topikok

  • Hökkentő: Ez én vagyok kicsi koromban. :D (2014.07.13. 09:58)
  • SA: A harkányra néző nem olyan szép, a hegyek, a felhők ezt a látószöget jobban megtisztelté... (2013.12.20. 19:27)
  • SA: Nem kell köveket hordanunk sem magunkban, sem a zsebünkb folyó is leteszi. A nagyokat előbb, ... (2013.12.20. 19:13)
  • SA: Köszi a köszöntést! Nem is emlékszem, mikor is kezdtem ezt a blogot. Csak annyit akarok vele, hogy... (2013.03.30. 07:33)
  • SA: Ugye milyen aranyosak! Ők a legkisebb gyerekeim. (2013.03.19. 19:10)

Címkék

2010.08.19. 10:32 Hökkentő

Parázson a bárány és a csirke

(Otthon, 2010. )

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feny-kep.blog.hu/api/trackback/id/tr86012168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.08.19. 13:16:57

nagyon gusztusos mindegyik...a bárányost szívesen megkóstolnám...olyat még nem ettem.....:-))

amerika24 2010.08.19. 14:28:41

...én maradok a csirkénél...nem szeretem a bárányhúst...elég volt egyszer megennem és nem bírom elfelejteni azt a bizonyos ízt...meghagyom Skyppynek...:)

SA 2010.08.19. 14:36:44

Hát az az ízt én sem szeretem de megvannak a technikái, hogyan lehet eltüntetni a birkaszagot. Itt a pácolásban volt a titok. EGyébként csak három fapálcán volt négy báránybélszín darabocska, a felső képen a többi virsli szalonnában. Vannak már malacaink is, úgyhogy lesz majd finomabb hús is.

amerika24 2010.08.19. 15:15:48

...a pácolás nagyon szeretem, jó technika, olyan finom puha lesz a hús tőle, rövid időn belül...csak rozmaringot ne!...azt valahogy nem csípem...no meg az oregánót is csak pici mértékben...túl aromás nekem... ...milyen malacaitok vannak? csak nem a híres mangalicák ? ...kínáltak már sült malaccal, de meg se kóstoltam...nem megy le a torkomon...állítólag nagyon finom a húsa, de én nem bírom megenni, mert megjelenik előttem az az ártatlan kicsi malac, aki még nőhetett volna...

SA 2010.08.19. 17:54:05

Nem vágunk malacot, majd csak, ha nagy lesz. Meg az egyiket meghagyjuk szaporodni. Majd akkor eszünk malacot. Egyébként húsboltokban egészen olcsón lehet malachúst venni. Jó ropogósra sütve jó az!

SA 2010.08.19. 18:42:13

Szkippí, a fapálcásat vedd, az a báránybélszín! Magam vágtam! Jó étvágyat! Amerika, igazad van, a rozmaring nem való ételbe. EGy ismerősünk szokott ilyeneket fűszerként használni, meg fenyőágat, magot. Úgy kaparta a torkom!

Agoo 2010.08.19. 22:46:49

Ide csaltak az illatok..:-) csak egy falatot kérek..kaphatok? :-)

SA 2010.08.19. 22:52:26

Vegyél, csak vigyázz, az alsón a bárányhusos még sületlen, de a többi már jó! :D:D:D

Agoo 2010.08.19. 22:53:59

Csak egy kis sütit tudok felajánlani Neked helyette..:) mit szólsz hozzá?..

skyppy 2010.08.20. 06:17:06

SA köszi....:-)))))))))))
süti beállítások módosítása